Az Agrofeed Kft. takarmány premixeket, koncentrátumokat, prestarter takarmányokat és egyéb takarmány kiegészítőket gyárt és forgalmaz minden állatfaj részére.
Az Agrofeed Kft. minőségi termékekkel és alapanyagokkal látja el hazai és nemzetközi piaci partnereit. A modern állattenyésztés genetikai, tartástechnológiai és takarmányozási elvárásainak, termelési célkitűzéseinek megfelelően elkészített pemix- és keveréktakarmány receptjeink a legkorszerűbb kutatási és gyakorlati eredmények és nemzetközi ajánlások figyelembe vételével készülnek.

Termékeinket minden esetben partnereink igényeinek és adottságainak figyelembe vételével alakítjuk ki.

Legfontosabb követelmény:

 1. kiváló minőség
 2. megbízhatóság
 3. magas hozam

Partnereink több mint 1000 termékből választhatják ki a számukra legmegfelelőbbet. Tapasztalt kollégáink a takarmányozás legújabb ismereteit felhasználva folyamatosan fejlesztik termékeinket. A termékek korszerűsítésénél elsődleges szempont, hogy használatukkal partnereink pénzt takarítsanak meg, illetve növeljék a termelés biztonságát.

Az Agrofeed Kft. a premix receptúrák készítése során figyelembe veszi jelenlegi és leendő partnerei telepi adottságait, az általuk használt fajokat, hibrideket, valamint a takarmánykeverői sajátosságaikat. Szakmai csapatunk figyelembe veszi a partnerek alapanyag lehetőségeit, majd felméri, hogy melyek a legoptimálisabb bekeverési mennyiségek. Szaktanácsadóink figyelemmel kísérik az állományok fejlődését, folyamatos tanácsadással segítik a partnert. A cél a lehető legjobb eredmények elérése!

 1. Egységes premixek
  Magas beltartalmú, koncentrált premixek. Tartalmazzák a szükséges mikroelemeket, illetve vitaminokat, enzimeket, takarmány kiegészítőket.
   
 2. Komplett premixek
  Magasabb bekeverési arányú premixek, melyek tartalmazzák a szükséges mikroelemeket, vitaminokat, valamint a makroelemeket, aminosavakat, enzimeket, takarmány kiegészítőket.
  A premixekben található aminosavak aránya az állatok számára ideális. Az optimalizálás során figyelembe vesszük a hibrideket forgalmazó cégek ajánlásait.
  Igény esetén a premixek tartalmazhatnak különféle takarmány kiegészítőket (enzimeket, toxinkötőket, színező anyagokat, stb.), illetve állatgyógyászati készítményeket (pl.: kokcidiosztatikumokat).


Koncentrátumaink tartalmazzák az állatok számára szükséges:

 1. Vitaminokat
 2. Mikroelemeket
 3. Makroelemeket 
 4. Fehérje tartalmú takarmány alapanyagokat. 

Igény esetén a koncentrátumok tartalmazhatnak különféle takarmány kiegészítőket, illetve állatgyógyászati készítményeket.

 1. Az Export üzletág a nemzetközi piacain is biztosítja partnereinek a csibe, akvakultúra, malac, borjú, bárány prestarter takarmány igényét, amely készítmények a fiatal állatok különleges táplálóanyag és minőségi igényét elégítik ki, biztosítva az emésztőrendszer, immunháztartás gyors kialakulását, a fiatalkori növekedési esély kihasználását.
 2. A Magyarországgal határos országokban lehetőség van a közelebbi partnereink speciális keveréktakarmány igényének kiszolgálására is.

A takarmánykiegészítők egyre bővülő csoportjába azokat az anyagokat soroljuk, amelyek a legkülönbözőbb mechanizmusok útján – 

 • az állatok táplálóanyag-ellátásának javításával (ipari úton előállított aminosavak, karbamid)
 • az emésztőcső baktériumflórájára gyakorolt hatásukkal (antibiotikumok, pro-, illetve prebiotikumok)
 • a táplálóanyagok emészthetőségének javításával (enzimkészítmények)
 • a takarmányfelvétel növelésével (ízesítőanyagok)
 • egyes táplálóanyagok védelmével (antioxidánsok) 

 – járulnak hozzá az állatok egészségének megőrzéséhez, termelésének növeléséhez, takarmányhasznosításuk, valamint az állati termékek minőségének javításához, továbbá a takarmányok jó minőségének fenntartásához.