Az Agrofeed Kft. a premix receptúrák készítése során figyelembe veszi jelenlegi és leendő partnerei telepi adottságait, az általuk használt baromfi fajokat, hibrideket, valamint a takarmánykeverői sajátosságaikat. Szakmai csapatunk figyelembe veszi a partnerek alapanyag lehetőségeit, majd felméri, hogy melyek a legoptimálisabb bekeverési mennyiségek. Szaktanácsadóink figyelemmel kísérik az állományok fejlődését, folyamatos tanácsadással segítik a partnert. A cél a lehető legjobb eredmények elérése!

 1. Egységes premixek
  • Magas beltartalmú, koncentrált premixek. Tartalmazzák a szükséges mikroelemeket, illetve vitaminokat, enzimeket, takarmány kiegészítőket.
 2. Komplett premixek
  • Magasabb bekeverési arányú premixek, melyek tartalmazzák a szükséges mikroelemeket, vitaminokat, valamint a makroelemeket, aminosavakat, enzimeket, takarmány kiegészítőket.
  • A premixekben található aminosavak aránya az állatok számára ideális. Az optimalizálás során figyelembe vesszük a hibrideket forgalmazó cégek ajánlásait.
  • Igény esetén a premixek tartalmazhatnak különféle takarmány kiegészítőket (enzimeket, toxinkötőket, színező anyagokat, stb.), illetve állatgyógyászati készítményeket (pl.: kokcidiosztatikumokat).
 
 

Koncentrátumaink tartalmazzák az állatok számára szükséges:

 1. Vitaminokat
 2. Mikroelemeket
 3. Makroelemeket 
 4. Fehérje tartalmú takarmány alapanyagokat. 

Igény esetén a koncentrátumok tartalmazhatnak különféle takarmány kiegészítőket, illetve állatgyógyászati készítményeket.

Azon a partnereink számára, akik nem rendelkeznek keverő kapacitással, kész takarmányokat ajánlunk.
Kialakításuk során figyelembe vesszük az elérni kívánt termelési színvonalat, ennek költséghatékony megvalósítására törekszünk.

A VivaLine termékcsoport a következő termékeket képviseli a baromfik számára:

 1. Folyékony savkeverékek, ivóvíz kezelés „savanyítás”.
 2. Szabad sav keverékek, a takarmány higiénizálására.
 3. Védett butirát, vajsav forrás.
 4. Védett esszenciális olajok és szerves savak, bélflóra szabályozás.
 5. Toxinkötő, biztonságos takarmányozás.

A ViveLine termékcsoporton kívül cégünk forgalmaz még további takarmány kiegészítőket, mint például enzimeket, szintetikus aminosavakat, emulgeáló készítményt, antioxidánsokat, stb