Minőségbiztosítás

Az Agrofeed Kft. termékbiztonsági politikájának alappillére, hogy kiváló minőségű és hatékony termékeivel az élelmiszerlánc meghatározó szereplője legyen. A korszerű üzemi technológia garantálja a stabil, megbízható minőséget, amely elsődleges célja az Agrofeed Kft.- nek. Ennek eléréséhez valamennyi dolgozónk közös erőfeszítésére és a beszállítókkal való kiváló együttműködésre van szükség.

A cég által bevezetett, a teljes termékstruktúra gyártására, forgalmazására kiterjedő, nemzetközileg elismert és rendszeresen auditált termékbiztonsági rendszerek, a Fami-QS és az ISO 22000 -2005 további garanciákat nyújtanak. A minőségbiztosítási rendszer magába foglalja a HACCP, a GMP+ programot és gyártási tevékenységünk minden elemét. 

A termékelőállítást megelőzően a beszállító cégek és termékeik kerülnek minősítésre majd rendszeres ellenőrzésre. A raktározás, gyártás során alkalmazott vonalkódos és Navision vállalatirányítási rendszer biztosítják a nyomon követhetőség, az azonosíthatóság minden követelményét. Az alapanyagok és késztermékek rendszeres kontrollja saját és akkreditált hazai külső laboratóriumokban történik, kiegészítve a nemzetközileg elismert LUFA nyugat-európai laborcsoport vizsgálataival.