TÁJÉKOZTATÁS - Agrofeed Kft. működési rendje a koronavírus idején

Tisztelt Partnerünk!

 

            Tekintettel arra, hogy a koronavírus világjárvány napjainkban most már több európai ország után nem kíméli hazánkat sem, informálnánk Tisztelt Partnereinket az Agrofeed Kft. jelenlegi járványügyi helyzetéről a teljesség igénye nélkül, illetve arról, hogy mely támogatást vagyunk kénytelenek Önöktől is kérni annak érdekében, hogy gyártásunk és kiszolgálásunk zavartalanul rendelkezésükre állhasson.

Annak érdekében, hogy dolgozóink egészségének megőrzésével biztosíthassuk a zökkenőmentes gyártást és folyamatos ügymenetet számos intézkedést meg kellett hoznunk már hetekkel ezelőtt.

 • Irodai dolgozóink nagy része home-office formában végzi munkáját, míg egy-egy fő területenként ügyeletet tart a győri irodában. Az ügymenet a szokásos, az eddigieknek megfelelően kezeljük a vevői igényeket.
 • Üzletkötő, kereskedő, szakmai tudással bíró kollégáink rendelkezésükre állnak bármikor telefonon, de kérjük szíves megértésüket, arra vonatkozóan, hogy a személyes látogatásokat csak nagyon indokolt esetben, vevői kérésre tudjuk teljesíteni.
 • Szalkszentmártoni telephelyünk védelme érdekében úgyszintén született jó néhány intézkedés hetekkel ezelőtt. Ezek a vészhelyzeti intézkedések visszavonásig érvényben maradnak, mely nagyon reméljük hamarosan be fog következni a járvány gyors leküzdését követően.
  • Szíves megértésüket kérjük, de a telephely a járványhelyzet végéig nem fogad vendégeket.
  • Saját dolgozóink csak kéz és lábfertőtlenítést követően léphetnek be az üzem területére, magukénak érzik a felelősséget, hogy egy élelmiszeriparban jelentős szerepet betöltő nagyvállalat esetleges leállása milyen következményekkel járhat. Kollégáink tisztában vannak a személyes, telephelyi és irodai higiéniai szabályokkal, azokat betartják. Minden területen rendelkezésre állnak virucid és egyéb hatású fertőtlenítő szerek, kézmosó folyadékok. A személyes kontaktus (kézfogás) helyébe csak egymás szóbeli üdvözlése lépett.
  • Az intézkedések betartásához szükséges eszközöket és felszereléseket maradéktalanul biztosítjuk munkatársaink számára.
  • A be és kiszállítást végző gépkocsivezetők nem léphetnek be a porta épületbe, érkezésüket csengetéssel jelzik, majd a portaszolgálat munkatársai keresik fel őket a parkolóban, megfelelő védőfelszerelésben. A gépjárművek vezetői csak annyi időre hagyhatják el járművük fülkéjét, amíg azt ki és beponyvázzák, mely idő alatt kollégáink 5 méteres távolságot tartanak tőlük. Az üzem területére – csakúgy mint eddig – nem léphetnek be. Leszabályoztuk a dokumentumok kezelését is.

Felhívjuk Tisztelt Partnereink szíves figyelmét arra vonatkozóan, hogy cégünk a vevői igények maradéktalan kielégítéséhez elegendő készletekkel rendelkezik és mindent megtesz annak érdekében, hogy erőforrásait maximálisan kihasználva, azokat zökkenőmentesen meg is tegye. Sajnos azonban szabad kapacitásaink végesek, így napjaink bejövő igényeit feldolgozva azt kell kérjük, hogy ne raktározzanak túl, annyit rendeljenek, amennyi szükséges a mindennapok zavartalan biztosítása érdekében. A korábbiakhoz hasonló mennyiségű heti, illetve havi igényeket ki tudjuk elégíteni, de bármennyire sajnáljuk, több hónapra szóló, az eddigiekhez képest jelentősen megnövelt Partneri megrendeléseket nem tudunk befogadni, illetve teljesíteni.

Az esetleges változásokról természetesen feltétlenül értesítjük Önöket.

 

Megértésüket és együttműködésüket köszönöm.

                       

Csitkovics Tibor ügyvezető

Agrofeed Kft.