Együttműködés a Schothorst Feed Research és az Agrofeed Kft. baromfi üzletága között

Az Agrofeed Kft. minőségi termékekkel és alapanyagokkal látja el hazai és nemzetközi piaci partnereit. A modern állattenyésztés genetikai, tartástechnológiai és takarmányozási elvárásainak, termelési célkitűzéseinek megfelelően elkészített pemix- és keveréktakarmány receptjeink a legkorszerűbb kutatási és gyakorlati eredmények és nemzetközi ajánlások figyelembe vételével készülnek.

Az Agrofeed kft. az innováció, a kutatás és fejlesztés jegyében döntött úgy, hogy a Schothorst Feed Research intézettel a sertés ágazatban már meglévő sikeres szakmai együttműködését kiterjeszti a baromfi üzletágra is.

A Schothorst egy önálló, nemzetközi független kutató központ, melynek célja a takarmányozási ismeretek fejlesztése. Partnereivel szorosan együttműködve valósítja meg innovatív takarmányozási koncepcióit azon törekvése mellett, hogy a legújabb kutatási eredményeket a mindennapi termelésbe ültesse át.

Az együttműködés a Schothorst Feed Research és az Agrofeed Kft. között biztosítja partnereink számára a naprakész teljeskörű szakmai támogatást a termelés gazdaságosabbá tétele és az eredményesség növelése érdekében.