Eastern European Pig Congress

2020.01.31, Tarnowo Podgórne, Lengyelország

 

Az Eastern European Pig Congress a kelet európai sertéstenyésztő, - termelő, állatorvos, valamint állattartási technológiával, takarmányelőállítással és takarmánykiegészítőkkel foglalkozó szakemberek találkozására, tapasztalatcseréjére, kapcsolatépítésére lehetőséget biztosító rendezvény, amely szakmai információk, nemzetközi irányvonalak, és innovatív koncepciók megismerésére irányul a felsorolt piaci szereplők között. Az InConventus és az Eastern European Agricultural Alliance rendezésében az idei alkalommal megközelítőleg 700 fő vett részt a kongresszuson.

Az Agrofeed Kft. képviseletében Mezőlaki Ákos (Export Üzletágvezető), Lankó Ferenc (Sertés üzletág, kereskedelmi vezető), Krzysztof Kloczkowski (Regionális Export Manager) és Horváth Rita (K+F üzletág, Sertés kísérleti referens) voltak jelen. Lankó Ferenc egy angol nyelvű előadás keretében, megosztotta aktuális sertés kísérleti eredményeinket, melyet nagy érdeklődéssel fogadták a résztvevők - az angol nyelvű prezentációt az alábbi linken megtekinthetik. A kiállító térben alkalmunk nyílt cégünk sertés takarmányozási stratégiájának megosztására, a tevékenységünkkel kapcsolatos részletek megbeszélésére, valamint a kutatásokban való elmélyülésre.

Mind az előadáson, mind a kiállításon aktív részvételt tapasztaltunk; tevékenységünkre nyitott, érdeklődő szakemberekkel folytattunk eszmecserét. Az „Eastern European Pig Congress”-en tapasztaltak arra engednek következtetni, hogy szakmai tevékenységünk perspektivikus a lengyel mezőgazdasági piacon.