Duális képzés tájékoztató - Kaposvári Egyetem és Agrofeed Kft.

Tájékoztató a Kaposvári Egyetem Agrár- és Környezettudományi Karának DUÁLIS KÉPZÉSÉBEN részt venni szándékozó leendő hallgatói részére


Vállalati partner: Agrofeed Kft.
Székhelye: 9022, Győr, Dunakapu tér 10.

A duális képzés a gyakorlatigényes alapképzési szakon folytatott képzés azon formája, amelyben a gyakorlati képzések szakmailag minősített vállalatoknál történnek, a duális képzés tartalmánál, struktúrájánál és a vállatoknál töltendő, megnövelt óraszámuknál fogva erősíti a hallgatók szakmai kompetenciáját, vállalati üzemeltetési ismereteit és betekintést nyújt a vállalati kultúrába.

A duális alapképzés tanterve a hagyományos képzéssel megegyezően 7 félév, mesterszakon 4 félév, amelyben a hallgatók tanévenként 26 hetet töltenek az intézményben, 22 hetet pedig a gyakorló helyen.

A Kaposvári Egyetem Agrár- és Környezettudományi Karának az alábbi, duális képzése esetén biztosít az Agrofeed Kft. vállalati gyakorlati képzést/munkahelyet:


Mezőgazdasági mérnök BSC szak 2 fő Takarmányozási és takarmánybiztonsági MSC szak 1 fő


A hallgatók a gyakorlati oktatás során megismerkedhetnek a baromfi-, a sertés-, illetve a szarvasmarhatenyésztés és takarmányozás gyakorlatával, valamint a premix és takarmány gyártás technológiájával, az egyetem tanterve, valamint a Duális Képzési Tanács által meghatározott keretek között.

A felvételi elbeszélgetésekre előzetes egyeztetés alapján kerül sor, 2018. szeptember 14-ig.
A jelentkezéseket az eszter.rigo@agrofeed.hu e-mail címre várjuk!
A felvételi eredményről 2018.szeptember 21-ig értesítjük a jelentkezőket.


A kiválasztás során figyelembe vesszük:

  • középiskolai/ felsőfokú eredményeket
  • szakma iránti érdeklődést
  • személyes és/vagy szakmai kompetenciák

Kapcsolattartó:
Dr. Rigó Eszter
Receptgazdálkodási osztályvezető
Tel.. 30/620-8474
E-mail: eszter.rigo@agrofeed.hu


Várjuk jelentkezését!