Az FSE Rendezvényén vett részt az Agrofeed

A Fajtatiszta Sertéstenyésztők Egyesülete minden évben szervez továbbképzéseket tagjai számára. Ennek idei első két állomása január 23.-án Kaposváron, január 30.-án pedig Gyomaendrődön volt. A két rendezvényen összesen közel 100 résztvevő vett részt.

Az MSD képviseletében Dr. Búza László tartott két interaktív előadást, elsőként a Dajkásítás lehetséges módjairól majd a rendezvény végén a Malacok választás körüli egészségügyi problémáinak hatékony megelőzéséről. A közbülső részben az Agrofeed Kft. részéről három takarmányos témában hangzott el előadás, Csizmazia Tibor „Tejpótlók itatása, egy ötlet a nagylétszámú almok dajkásításának megoldására” c. prezentációja, Alpár Botond a Babystarter és Prestarter tápszerek etetéséről beszélt, Lankó Ferenc kollégánk pedig a Starter és Malac Nevelő tápok takarmányozás technológiájáról.

Az FSE és az Agrofeed között jó a kapcsolat, nem csak takarmányos, hanem szaporodásbiológus és állatorvos kollégáink is gyakori előadók. Köszönjük még egyszer az Egyesület felkérését, reméljük mindenkinek hasznára vált.