Agrofeed Európa legnagyobb agrárfórumán

Az Agrofeed Kft. második alkalommal jelent meg kiállítóként az állattenyésztés és a hozzá kapcsolódó iparágak egyik legnagyobb nemzetközi rendezvényeként számon tartott vásáron, a 2016 november 15-18-ig megrendezett EuroTier-en.

A 2016-ban rekordévet záró kiállítás, a négy nap alatt a 2629 kiállító cég megjelenése mellett, 58 különböző országból több mint 163.000 látogatót vonzott. A látogatók megoszlása szerint Európa dominált, de az Európán kívüli látogatók aránya is jelentősen megnőtt 2015-höz képest.

2016-ban 60 m2 -es önálló standon mutatkozott be cégünk, mely impozáns környezetet biztosított a beszállító partnereinkkel, disztribútorainkkal és leendő új partnereinkkel folytatott sikeres tárgyalásokhoz. A 2600 kiállító közül Magyarországot 10 cég képviselte standdal köztük az Agrofeed Kft.

Standunkon jelentős számban megjelent magyar partnereink mellett, alkalom nyílt az Agrofeed számára fontos beszállító cégekkel történő találkozásra, valamint számos exportpiaci partnerünk mellett, potenciális orosz és közel-keleti piacokat képviselő cégekkel és képviselőjükkel lezajlott sikeres tárgyalásokra.

A kiállítás kiváló lehetőséget biztosított szerteágazó piaci tevékenységünk bemutatására és szolid alapja további piacszélesítő terveink elérésének.