A sertés-, szarvasmarha- és baromfitenyésztő ágazat legnagyobb szakkiállításán jártunk

Február 14. és 16. között tartották a sertés-, szarvasmarha- és baromfitenyésztő ágazat legnagyobb nemzetközi szakkiállítását, a Ferma-t. Az 1989 óta minden évben megrendezett lodzi kiállításon, amely az agrárszektor legnagyobb találkozójának számít Lengyelországban, az agrárszektor színe-java találkozott. Idén 227 kiállító cég vett részt az eseményen, köztük mi is, egy 22 négyzetméteres standdal.

Új szállítási és eladási lehetőségek az Agrofeed-nél

Az Agrofeed Kft-től Csitkovics Tibor ügyvezető igazgató, Mezőlaki Ákos exportért felelős kereskedelmi igazgató, Lankó Ferenc sertés üzletág vezetője, Laszlovszky András export manager valamint Krzistof Kloczkowski lengyelországi képviselő volt jelen.

A kutatás-fejlesztés cégünk egyik szívügye, fejlesztési munkáink is arra irányulnak elsősorban, hogy hatékonyan működő, minden igényt kielégítő termékeket dolgozzunk ki. A szakmai találkozó ebből a szempontból is konstruktív volt, partnereinkkel sok új szakmai és kereskedelmi kérdést meg tudtunk beszélni, és a jövőre nézve több új szállítási és eladási lehetőségről is tárgyaltunk.