2016-ban az év vállalkozása: Agrofeed Kft.

A Presztízs-díj a helyi piacon érdekelt vállalkozások számára teremt megmérettetési lehetőséget, melyet az a cégvezető, illetve cég kaphat meg, amely a legjobb eredményt érte el, a legtöbbet tette környezetének fejlesztéséért. Nemes versengés ez a megye vállalkozásai között és azoknak jár ez rangos elismerés, akik valóban megdolgoztak a sikerért.

Morális támogatás a növekedéshez

A győri székhelyű Agrofeed Kft. az élelmiszerláncban fontos szerepet betöltő, állati takarmányokban nélkülözhetetlen vitaminkiegészítők gyártója és forgalmazója. A cég 2001-ben indult, ma pedig már évi 100 ezer tonna terméket értékesít 23 milliárd forint értékben és 170 embernek és családjuknak biztosít megélhetést. Magyarország és további 20 ország takarmányüzemeit, állattartó integrációit szolgálja ki két teljesen automatizált üzeméből.

A két magyar tulajdonos, Csitkovics Tibor és Szekeres István szerint „a Presztízs-díj több egy elismerésnél”. Úgy vélik: 

Ez a cím annak a megerősítése, hogy a teljesítményünk a városnak, a megyének, az országnak is fontos. Ez a morális támogatás is erőt ad a további növekedéshez, újabb üzemek építéséhez, a legújabb technológiák alkalmazásához, az exportpiacok bővítéséhez.