Szaktanácsadás

Az Agrofeed sikereinek egyik kulcsa a jó termékminőségen túl a rendszeres szaktanácsadási és telepi szervizmunka. A termelésben elért siker lehet csak a hosszú távú partnerkapcsolat fenntartója, ezért ennek támogatásában maradéktalanul érdekeltek vagyunk. Mivel tevékenységünk kiterjed hazai partnereink mellett exportpiacaink cégeire is, ezért szaktanácsadó kollégáink a speciális szakmai ismeretek mellett angolul, oroszul is beszélnek.

Szaktanácsadási tevékenységeink:

  1. a premix- és keveréktakarmány alapreceptek készítésén, karbantartásán és költségoptimalizálásán túl a partner alapanyag bázis vagy ár változása esetén a szükséges receptváltoztatások elkészítése,
  2. segítséget nyújtunk az alapanyagok és késztakarmányok beltartalmi és toxin vizsgálataihoz,
  3. takarmányozási és takarmánygyártási szaktanácsadás, konzultáció külső szakértővel,
  4. tartástechnológiai és üzemelési szaktanácsadás, 
  5. szaporodásbiológiai szaktanácsadás,
  6. állategészségügyi szaktanácsadás és konzultáció külső szakértővel,
  7. menedzsment szaktanácsadás.


Szervizszolgáltatásunk kiegészül a rendszeres partnertalálkozókkal, szakmai konferenciák és belső képzések szervezésével, amelyek hozzájárulnak a naprakész szakmai ismeretek átadásához, a partnereink közötti tapasztalatcseréhez.

Cégünk dinamikus növekedése és eredményessége, a velünk együttműködő partnereink sikere nem lenne elképzelhető az Agrofeed Kft. vezetőinek, dolgozóinak magas színvonalú szakmai ismerete és odaadó munkája nélkül. Stratégiánk központi eleme a korszerű ismeretek és a gyakorlati tapasztalatok mindennapi alkalmazása a termékfejlesztésben, gyártásban és a szakmai szervizben, azaz vásárlóink kiszolgálásában.

Az Agrofeed piaci sikereiben jelentős szerepet játszik szakembereink mindennapi tevékenysége az állattenyésztő és takarmánygyártó partnereinknél egyaránt. Ez a tevékenység kiterjed a korszerű takarmányreceptek fejlesztésére éppúgy, mint a napi kereskedelmi és szaktanácsadási tevékenységre