Rólunk

  1. Az Agrofeed Kft. az európai takarmányipar egyik jelentős premix és takarmánykiegészítő gyártója, amely termékeit Magyarországon túl, a kelet-európai, közel-keleti és észak-afrikai piac 20 országába értékesíti. Cégünk több mint egy évtizede megbízható partnere és nemzetközileg ismert és elfogadott premix beszállítója az állattenyésztő integrációknak, nagy- és közepes állattartó cégeknek, telepeknek.
  2. Az általunk legkorszerűbb technológiával, kiváló alapanyagokból gyártott, több mint ezerféle standard és egyedi termék közül választhatják ki partnereink a fajtához, korcsoporthoz, telepi adottságokhoz, a termelési célkitűzésekhez és a takarmánygyártási technológiához leginkább megfelelő premixet, koncentrátumot vagy prestarter takarmányt.
  3. Cégünk innovatív takarmányozási fejlesztései támaszkodnak a legkorszerűbb kutatási eredményekre, a nemzetközi szakirodalomra és ajánlásokra, de saját teszttelepi és partnereinkkel közös nagyüzemi takarmányozási kísérleteink eredményeire is. Korszerű takarmányoptimalizálási szolgáltatásunk biztosítja a hús-, tej- és tojástermelés kimagasló termelési eredményeit, az alacsony fajlagos takarmány értékesítést, partnereink költséghatékony gazdálkodását.
  4. Piaci sikereinket a jó minőségű alapanyagok, a minőségbiztosított gyártás mellett kiemelkedő szakmai szerviz tevékenységünknek is köszönhetjük, amely nem csak az állattartó telepek, takarmánykeverő üzemek takarmányozási szolgáltatásaira, de technológiai, üzemelési, szaporodásbiológiai és állategészségügyi, valamint takarmánygyártási és minőségbiztosítási területekre is kiterjed. Rendszeres partnertalálkozók, továbbképzések szervezésével és szakmai újságok, eseti kiadványok megjelentetésével támogatjuk partnereink sikeres munkáját.