Agrofeed csoport

Az Agrofeed cégcsoportot az Agrofeed Kft-n túl az OOO «Agrofeed Rus» oroszországi, a TOV «Agrofeed Ukraina» ukrajnai és a magyarországi VivaFarm, VivaGen, ALM kft és a Fitoproduct kft alkotják.

Az Agrofeed csoport több mint 400 alkalmazott hozzájárulásával 30 milliárdos forgalomi feletti eredményt ért el. Cégcsoportunk dinamikus növekedése és eredményessége, a velünk együttműködő partnereink sikere nem lenne elképzelhető az Agrofeed Kft. vezetőinek, dolgozóinak magas színvonalú szakmai ismeretei és odaadó munkája nélkül. Stratégiánk központi eleme a korszerű ismeretek és a gyakorlati tapasztalatok mindennapi alkalmazása a termékfejlesztésben, gyártásban és a szakmai szervizben, azaz vásárlóink kiszolgálásában.

Éves energetikai szakreferensi riport:
2018 Agrofeed Kft.

OOO «Agrofeed Rus»

Az Agrofeed oroszországi tevékenysége egyidős cégünkkel.

Az évente közel 2 millió tonna keveréktakarmányhoz szükséges premix értékesítése is mutatja az orosz piac kiemelkedő fontosságát, hiszen 10 %-os piaci részesedésünkkel Oroszország egyik legjelentősebb premix beszállítója vagyunk a piacvezető sertés és baromfi integrációknak.

Piaci sikereinkre alapozva 2016-ban építettük fel új cégünk, az OOO «Agrofeed Rus» zöldmezős beruházású premix üzemét Jasznogorszkban, amely az orosz, belorusz, kazah és üzbég piacokat szolgálja ki.

TOV «Agrofeed Ukraina»

A Kievben található cégünk szervezi az ukrán piaci értékesítési és szaktanácsadási tevékenységünket, beleértve a termékeink regisztrációját, vámolását, raktározását és kiszállítását is.

Jelentős baromfi és sertéstermelő partnereink az ukrán állattenyésztés élenjáró szereplői.

A kelet-európai cégeinkben dolgozó 40 kolléga mellett, akik partnereinkkel szoros kapcsolatot tartanak, az Agrofeed Kft. magyarországi vezetői és szakemberei is részt vesznek az orosz és ukrán kereskedelmi, piacfejlesztési és szaktanácsadási munkában.

VivaGen

A Bagi sertés mesterséges termékenyítő állomás 2012 óta látja el a sertéstenyésztést a legkiválóbb tenyészkanok előhűtött spermájával és szaporodásbiológiai szaktanácsadással.

A sertéstelepek termelési eredményeinek javításához így már nem csak takarmányozási, de szaporítási, szaporodásbiológiai oldalról is hozzá tudunk járulni.

VivaFarm

A Lovászpatonán 2011. óta működő és a 2013-2014-es évben teljesen felújított kísérleti telepünk a sertés premix- és keveréktakarmány fejlesztés fontos helyszíne.

Mielőtt partnereinknek nagyüzemi kipróbálásra ajánlanánk új termékeinket, a 200 kocás telep adta lehetőségeket kihasználva teszteljük ezek hatékonyságát, az elérhető termelési és közgazdasági eredményeket. A lovászpatonai telep lehetőségeit kihasználva itt kívánjuk felépíteni baromfi teszttelepünket is a közeljövőben.

Fitoprodukt

A Fitoprodukt Kft., az ALM Kft. és a Vivafarm Sertésvágóhíd Lábod Kft. zárt vertikális integrációban, Somogy megye déli részén, meghatározóan Barcs körzetében működnek.

Az integrált működés fő termékei: Hasított félsertés, élő hízó sertés, vetőmag, áru napraforgó. A klasszikus növénytermesztési termékeket az integráció használja fel.

Éves energetikai szakreferensi riport:
2018 Fitoprodukt Kft.
2018 ALM Kft.
2018 Sertésvágóhíd Lábod Kft.