Agrofeed

Az Agrofeed Kft.-t 2001-ben alapították: ettől az évtől kezdte el értékesíteni termékeit a magyar és a kelet-európai piacon. A tulajdonos, Csitkovics Tibor ügyvezető igazgatóként aktívan irányítja a cégcsoport tevékenységét. 

A korábbi bérgyártást követően, 2005-ben épült fel Magyarország közepén, Szalkszentmártonban korszerű premix-, koncentrátum és prestarter gyártó üzemünk majd 2016 végére készült el a legmodernebb gyártási technológiával felszerelt oroszországi gyárunk.

  • Az Agrofeed Kft. 2001 óta hatékony, korszerű vállalati szerkezetű és dinamikusan fejlődő cég, amely ma már több mint 4 millió tonna keverék takarmány gyártásához biztosítja a minőségi premixeket, takarmány kiegészítőket. 
  • Magyarországi piaci részesedésünk meghaladja a 35 %-ot, és premixeink közel kétharmadát exportpiacokon értékesítjük, amelyek közül Oroszország a meghatározó, de más piacokon is jelentős szereplők vagyunk.
  • Termékeink biztonságát és minőségi hátterét a folyamatosan fejlesztett magyarországi premix- és takarmánykeverő gyárunk biztosítja, amelyet 2016. év végétől az Oroszországban felépült új premix- és koncentrátum üzemünk is támogat.. 
  • Az Agrofeed, mint modern, XXI. századi vállalkozás üzleti, saját és partnerei érdekeit szem előtt tartva működik. A cégcsoport tevékenységét, a vezetői irányításon túl korszerű Navision számítógépes vállalatirányítási rendszer fogja össze. Ez kiterjed cégünk minden tevékenységi körére, a gyártmányfejlesztés, receptoptimalizálás, beszerzés, gyártás, minőségbiztosítás, nyomon követhetőség, értékesítés és a közgazdaság területére egyaránt.
  • Az Agrofeed paci sikereiben jelentős szerepet játszik szakembereink mindennapi tevékenysége az állattenyésztő és takarmánygyártó partnereinknél egyaránt. Ez a tevékenység kiterjed a korszerű takarmányreceptek fejlesztésére éppúgy, mint a napi kereskedelmi és szaktanácsadási tevékenységre.